Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home2/telejuea/public_html/reza.ro/init.php on line 66
Ai o comandă nouă! Ce faci mai departe? - reza.ro
Înscrie-te pe site!    
Caută
Nu ai produse în coș
Adăugat la:
08 ian. 2015
Rating articol
Dă-l mai departe

Taguri
artist
artizani
bani
comanda
handmade
livrare
plata
reza
Autor

Maria Margela
6 articole
Nota: 100
Vezi toate articolele
Ai o comandă nouă! Ce faci mai departe?

Ai primit o comandă nouă! Felicitări!

Ce se întâmplă mai departe?

Mai întâi vei primi prin e-mail datele comenzii. În mesaj se va menționa numele noului tău client și codul de identificare al comenzii. Aceste date le vei regăsi și în contul tău, la secțiunea ”Comenzi primite”. 

Ca să fie totul cât mai ușor pentru tine, cu Reza nu trebuie să mergi la Poștă, să te deplasezi sau să te deranjezi în niciun fel. 

Tot ce trebuie să faci e să chemi curierul. Atât!

Împachetează produsele din comandă și nu uita să scrii pe pachet numele tău, numele clientului și codul comenzii. 

Sună-i pe prietenii noștri de la Dragon Star Curier (curierdragonstar.ro) la numărul (021) 9501 și cere-le să vină să ridice coletul tău. Nu uita să menționezi că îl chemi din partea Reza Prima Web. 

 

Acest serviciu este gratuit pentru tine și a fost gândit ca să îți facă viața mai ușoară. Dar daca preferi să treci personal pe la noi și să aduci produsele, contacteaza-ne și nu ne vom supăra. Ba chiar o să te servim și cu o cafea!

Mai departe ne ocupăm noi ca produsele să ajungă la client și banii la tine. 

Dacă nu ai alte preferințe vei primi banii o singură dată pe lună. Dar îi poți cere oricând dorești și noi ți-i trimitem prin bancă, pe card sau ți-i dăm personal. Totul ține conveniență și de preferința ta. 

Ne-am gândit mult cum să facem ca totul să fie cât mai simplu pentru talentații de voi, ca să vă petreceți timpul făcând lucruri frumoase, nu drumuri la Poștă. 

Succes! 

 

 

Articole similare:

Bursa mâinilor pe Reza

Comentarii: